vazayef.jpg
1- انجام امور اداری واحدهای تولیدی تحت پوشش.

2- بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش.

3- نمونه برداری ادواری از محصولات تولید شده در واحدهای تولیدی تحت پوشش.

4- پیگیری و اجرای دقیق مفاد بخشنامه ها و دستورالعمل های ارسالی از مدیریت غذای دانشگاه .

5- انجام بازدید استعلام تأسیس کارخانجات .

6- ثبت و پیگیری شکایات واصله .

7- شرکت در دوره های آموزشی.

8- انجام امور مربوط به PMS و PRPS کارخانجات مواد غذایی.

9- انجام امور مرتبط با اطلاع رسانی در حوزه غذا.



تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1391-11-9 14:37        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ