03 آذر 1403

  • 1402/02/06
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان

افزایش کیفیت بازدید مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل

سنجش پرتابل

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان گفت با توجه به تجهیز کارشناسان سلامت محیط به دستگاه­های سنجش پرتابل ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی علاوه بر بررسی بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل و بهداشت ساختمان، عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت مواد غذایی از جمله دمای یخچال، بار میکروبی سطوح، کیفیت روغن مصرفی در فست فود، رستوران، قنادی­ها و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز توسط دستگاه­های سنجش پرتابل اندازه گیری و در صورت مشاهده شرایط نامطلوب ضمن دادن آموزش­های لازم به متصدیان مراکز مذکور اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77434
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید