روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان
افزایش کیفیت بازدید مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل
سنجش پرتابل
به گزارش روابط
عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان گفت
با توجه به تجهیز کارشناسان سلامت محیط به دستگاههای سنجش پرتابل ضمن بازدید از مراکز
تهیه و توزیع مواد غذایی علاوه بر بررسی بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل و بهداشت
ساختمان، عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت مواد غذایی از جمله دمای یخچال، بار
میکروبی سطوح، کیفیت روغن مصرفی در فست فود، رستوران، قنادیها و سایر مراکز تهیه
و توزیع مواد غذایی نیز توسط دستگاههای سنجش پرتابل اندازه گیری و در صورت مشاهده
شرایط نامطلوب ضمن دادن آموزشهای لازم به متصدیان مراکز مذکور اقدامات قانونی
لازم انجام خواهد شد.
نظر دهید