20 فروردین 1404

  • 1401/04/13
  • - تعداد بازدید: 215
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان

بررسی تاثیر سموم بر سلامت کشاورزان و مواد غذایی

تاثیر سموم بر سلامت کشاورزان و مواد غذایی

جمعی از کشاورزان،کارکنان سازمان جهاد کشاورزی واصناف مرتبط، در جلسه مشترک بررسی تاثیرسموم بر سلامت و نقش تغذیه سالم از مزرعه تا سفره، شرکت کردند.

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ارسنجان،«محمد دوله» ،معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت ارسنجان،با اشاره به نقش محوری سلامت محصولات کشاورزی در سلامت افراد جامعه،تولید غذای سالم با استفاده از مواد غذایی طبیعی و استفاده از سموم کمتروبی خطر را یکی از شاخص های جامعه سالم، عنوان کرد.

«لیلا زارعی» و«سمیرا زارع»کارشناسان سلامت کار و تغذیه مرکز بهداشت ارسنجان نیز استفاده از وسایل حفاظت فردی در حین کاربا سموم را عامل اصلی حفظ سلامتی کشاورزان بیان کرده و افزود: اطمینان از سلامت و ارگانیک بودن محصولات ومواد غذایی، همواره یکی از دغدغه ها ونگرانی های مردم می باشد که می توان با رعایت دستور العمل های سلامت مواد غذایی ونظارت کارشناسان جهاد کشاورزی وگیاهپزشکان، زمینه جلب اعتماد بیشتر عموم را فراهم نمود.

 

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 62995
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

Close menu