تشدید نظارت های کارشناسان بهداشت محیط بر پخت نذری ها
نظارت برپخت نذری های ایام فاطمیه
همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر پخت و پز وتوزیع نذری ها در شهرستان ارسنجان ،گسترش یافت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ارسنجان،کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت ارسنجان،گفت: به منظور پیشگیری از ایجاد مسمومیت های غذایی در نذورات، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت ارسنجان به صورت شبانه روزی بر تمامی مراحل پخت وپز و توزیع نذورات در این شهرستان، نظارت کردند.
مهندس«علی قرایی»،افزود:با توجه به گستردگی مکان های پخت نذورات در شهرستان ،کارشناسان بهداشت محیط در قالب تیم های چند نفره ،طبق برنامه زمان بندی از مکان های تهیه نذورات بازدید و ضمن کنترل مواد اولیه غذایی و بررسی فاکتورهای خطر، آموزش های لازم در زمینه بهداشت فردی، رعایت بهداشت مواد غذایی،نگهداشت مواد غذایی پخته شده و استفاده از ظروف یکبار مصرف پایه گیاهی را به متصدیان، ارایه نمودند.
این کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت ارسنجان، به همشهریان توصیه کرد:هرگونه پیشنهاد ،شکایت وانتقاد خود در زمینه بهداشت را در تماس با سامانه190 وزارت بهداشت ،در میان بگذارند.
نظر دهید