شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
توزیع نذری با رعایت پروتکل های بهداشتی به مناسبت اربعین حسینی در ارسنجان
.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، از نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر چگونگی پخت و توزیع غذای نذری در اربعین امسال، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت
و درمان شهرستان ارسنجان، سرپرست این شبکه گفت: تجمعات در عزاداری ها عامل مهمی در
انتشار ویروس کرونا است؛ از این رو هیئت های مذهبی در ماه های محرم و صفر براساس
تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا عمل می کنند.
دکتر «ابراهیم شهریاری» با یادآوری اینکه پخت و توزیع غذای نذری در ماه محرم و صفر قابل رصد است، ادامه داد: با همت و تلاش شبانه روزی یاران گمنام امام زمان(عج) در عرصه سلامت(کارشناسان بهداشت محیط)، با مدیریت مهندس«محمد رحیمی»، کارشناس مسوول بهداشت محیط شهرستان، تمام مراحل پخت و توزیع غذای نذری سه هزار نفری با رعایت پروتکل های بهداشتی پایش گردید.این مقام مسوول با اشاره به اینکه ارسنجان یکی از شهرستانهای مذهبی استان است و عزاداری های این شهرستان الگویی برای دیگر شهرستان هاست گفت: این نذری که هر ساله در موکب شهر نجف پخت و توزیع میشد، امسال با توجه به شیوع بیماری منحوس کرونا، با دستور کتبی فرماندار شهرستان، انجام و به صورت بیرون بر در روز اربعین حسینی در ظروف یکبار مصرف، درب منازل توزیع گردید.
پایان خبر
نظر دهید