شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
نظارت بازرسان بهداشت محیط بر آش و حلیم پزی های ارسنجان
.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان، در راستای کنترل و پایش سلامت و امنیت مواد غذایی، از نظارت بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان، بر تمام آش و حلیم پزی با برنامهریزی مدون خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، معاون بهداشتی این شبکه گفت: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای سطح بهداشتی، بازرسین بهداشت محیط بهصورت مستمر صنوف حساس بهویژه آش و حلیم پزیها را پایش و سلامت و کیفیت غذایی را ارزیابی میکنند.«محمد دوله» افزود: در برنامه بازرسیها و طرح تشدید نظارت بر صنوف، در روزهای اداری و ایام تعطیل، آش و حلیم پزیها بازدید و آیتمهای بهداشتی (بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب شرب مصرفی، لوازم و تجهیزات محیط کار، مواد خام مصرفی، ظروف یکبارمصرف و کارت تندرستی) حائز اهمیت بوده و نظارت دقیق انجام میگیرد.
او بیان داشت: توجه ویژه به کنترل کیفی آش و حلیم و نیز نمونهبرداری به لحاظ میکروبی و تشخیص مواد خارجی بهطور مستمر انجام و در صورت مشاهده تخلف، مطابق قانون ماده 13، مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با متخلفین بهطورجدی برخورد می شود.
سرپرست مرکز بهداشت
شهرستان ادامه داد: سامانه ثبت شکایت مردمی 190
نیز آماده پاسخگویی به شکایات مردمی از وضعیت بهداشتی مراکز و اماکن است و با
اعلام نام و آدرس محل، موارد شکایت قابلیت پیگیری دارد.
پایان خبر
نظر دهید